PLACA RIGIPS

PLACA RIGIPS

PLACA RIGIPS

Subcategorii

Există 10 produse.

Filtre active

Placa gips-carton rezistenta la umiditate 12,5 Technogips

49,95 lei
Free Shipping

Este destinat utilizarii in sistemele de constructii interioare uscate cum sunt peretii despartitori, placarile independente, placarile peretilor si tavanele suspendate in zone cu  niveluri ridicate de umiditate relativa pe perioade scurte de timp, cum ar fi bucatarii casnice, bai, spalatorii etc.

Placa gips-carton rezistenta la foc Technogips 12,5

49,95 lei
Free Shipping

Este destinat utilizarii in sistemele de constructii interioare uscate cum sunt peretii despartitori, placarile independente, placarile peretilor si tavanele suspendate in zone cu cerinte mai ridicate de protectie impotriva incendiilor si izolare fonica precum coridoarele de evacuare, scarile, incintele industriale etc.

Placa gips carton, tip H,12,5X1200X2600 ( rosu)

52,20 lei
Free Shipping

Placa gips carton Rigips, 12,5 mm ( rosu)

Placa din gips-carton ( SREN 520+A1:2010) cu fibra de sticla inserata in miezul din ipsos alb si invelis din carton rezistent, roz, este greu combustibila( clasa de reactie foc A2-s1,d0) si are muchie Pro.

Placa gips carton exterior- BLUE BOARD

137,95 lei
Free Shipping

Tipul GMFH1IR este o placa de inalta performanta destinata utilizarii in constructiile uscate de calitate superioara pentru construirea unor sisteme de fatada necombustibile( pereti, placari, streasina) si a peretilor despartitori, placarilor independente, placarilor peretilor in zone cu cerinte ridicate de protectie la foc.