GLETURI

GLET pentru interior

Gletul pentru interior are mai multe caracteristici, printre care putem enumera oferirea unui finisaj alb mat, de foarte bună calitate, dar și a unei rezistențe mari, într-un timp scurt.

Totodată, acest glet are un grad mare de aderență și furnizează o rezistență bună la fisurare în strat gros.

In portofoliul nostru gasiti gleturi de la pricipalii producatori din domeniu : Baumit , Adeplast , Rigips

GLETURI

GLETURI

Subcategorii

Există 6 produse.

Filtre active

Glet Baumit Fino Grande 20 kg

31,45 lei / bax
Livrare in functie de distanta

Baumit FinoGrande este un glet pe baza de ipsos pentru interior si pentru egalizarea suprafetelor si obtinerea de suprafete netede pe pereti si plafoane in interiorul cladirilor, in locuri uscate fara umiditate ridicata permanenta si fara condens de lunga durata. 

Glet Ceresit CT 126 pentru interior, 20 kg

37,75 lei / bax
Livrare in functie de distanta

Ceresit CT 126 este un glet pentru interior pe baza de ipsos aditivat pentru denivelari de la 2 mm la 10 mm.

Se foloseste pentru egalizarea suprafetelor si umplerea denivelarilor intre 2-10 mm si obtinerea de suprafete netede pe pereti si plafoane in interiorul cladirilor.

Glet finisare BAUMIT Fino Bello

48,55 lei / bax
Livrare in functie de distanta

Fino Bello este un glet pe baza de ipsos pentru interior, folosit pentru egalizarea suprafetelor si obtinerea de suprafete netede pe pereti si plafoane in interiorul cladirilor, in locuri uscate fara umiditate ridicata permanenta si fara condens de lunga durata.

Ipsos de constructii 25 Kg

25,85 lei / bax
Livrare in functie de distanta

Ipsos de constructii este destinat pentru lucrări de fixare a instalaţiilor electrice în pereţi, umplerea unor găuri, mici reparaţii ale suprafeţelor suport precum şi nivelări, numai la interiorul clădirilor, turnări de modele, statuete, matriţe.

SATEN-Glet de finisare

39,20 lei / bax
Livrare in functie de distanta

SATEN este un glet de finisare foarte fin destinat spatiilor interioare cu umiditate normala.Asigura o suprafata de calitate inalta, neteda si gata de decorare.