Lista de produse dupa marca Baumit

Produse pentru fatade, tencuieli, sape & produse pentru amenajarea curtilor. Afla detalii! Fie ca incepi o constructie sau renovezi, Baumit iti ofera o gama completa. gama larga de produse. materiale de calitate. materiale de constructii. idei cu viitor.

Baumit România este o societate comercială cu capital austriac, parte a grupului Schmid Holding Industrie.

Există 7 produse.

Se afișează 1-7 din 7 articol(e)

Glet finisare BAUMIT Fino Bello

48,55 lei

Adeziv pentru gresie si faianta pentru exterior BAUMIT Proplus, 25 kg

35,75 lei
Livrare in functie de distanta

Adeziv pentru gresie si faianta pentru lipirea tuturor placilor ceramice la interior: placi portelanate, placi de dimensiuni mari, pardoseli cu trafic intens, iar la exterior placi ceramice absorbante de tip faianta, gresie glazurata, placi ceramice decorative din argila tratata termic.

Pretul afisat este pe sac.

Glet Baumit Fino Grande 20 kg

31,45 lei
Livrare in functie de distanta

Baumit FinoGrande este un glet pe baza de ipsos pentru interior si pentru egalizarea suprafetelor si obtinerea de suprafete netede pe pereti si plafoane in interiorul cladirilor, in locuri uscate fara umiditate ridicata permanenta si fara condens de lunga durata. 

Glet finisare BAUMIT Fino Bello

48,55 lei
Livrare in functie de distanta

Fino Bello este un glet pe baza de ipsos pentru interior, folosit pentru egalizarea suprafetelor si obtinerea de suprafete netede pe pereti si plafoane in interiorul cladirilor, in locuri uscate fara umiditate ridicata permanenta si fara condens de lunga durata.

Grund pentru vopsea de interior BAUMIT Divina Primer, 12 kg

50,88 lei
Livrare in functie de distanta

Grund gata preparat pe bază de răşini sintetice cu capacitate ridicată de pătrundere în suport, consolidează suprafaţa de aplicare şi reduce consumul de vopsea. Asigură un suport aderent, optim pentru aplicarea produsului de finisare are o aplicabilitate excelentă.

Grund pentru vopsea de interior.

Galeata 12 Kg.

Pretul afisat este pe buc