Mărci

 • ADEPLAST

  ADEPLAST

  AdePlast este cel mai important producător român de materiale de construcţii, cu trei platforme industriale pe care se află opt fabrici în Oradea, Ploieşti şi Roman.

 • Baumit

  Baumit

  Produse pentru fatade, tencuieli, sape & produse pentru amenajarea curtilor. Afla detalii! Fie ca incepi o constructie sau renovezi, Baumit iti ofera o gama completa. gama larga de produse. materiale de calitate. materiale de constructii. idei cu viitor.

 • Ceresit

  Ceresit

  Ceresit are in spate peste 100 de ani de traditie. Aceasta se reflecta in produse inovative ce patrund si se dezvolta pe noi piete, fapt pentru care Ceresit este recunoscut la nivel international drept un brand de top. 

 • HIRSCH Porozell

  HIRSCH Porozell

  Grupul HIRSCH, cu sediul central in Glanegg si alte 15 unități de producție în Europa, este o companie specializată în producerea polistirenului expandat (EPS), pentru industria termoizolațiilor și a ambalajelor.

 • KNAUF INSULATION

  KNAUF INSULATION

  Knauf Insulation se numără printre cei mai mari producători din lume de soluții de izolație. Producător al unei game largi de materiale izolante, Knauf Insulation se poziționează strategic și oferă soluții pentru toate tipurile de aplicații. 

 • ROCKWOOL

  ROCKWOOL

  In ROCKWOOL Group, ne angajam sa imbunatatim vietile tuturor celor care experimenteaza solutiile noastre. Experienta noastra contribuie decisiv in abordarea celor mai mari provocari actuale ale dezvoltarii sustenabile, de la consumul de energie si poluarea fonica, pana la rezilienta la foc, deficitul de apa si inundatii. Gama noastra de produse reflecta diversitatea nevoilor lumii in care traim, sprijinindu-i in acelasi timp pe cei care le utilizeaza in reducerea propriilor emisii de carbon.

 • Saint-Gobain

  Saint-Gobain

  Saint-Gobain creează, produce şi distribuie materiale şi soluţii care contribuie la bunăstarea şi viitorul fiecăruia dintre noi.  Acestea pot fi găsite pretutindeni, în locurile în care trăim şi în viaţa de zi cu zi: în clădiri, transporturi, infrastructură şi în multe aplicaţii industriale. 

 • Swisspor

  Swisspor

  Swisspor – producator polistiren expandat ofera o gama variata de produse si sisteme de termoizolatii, la standarde inalte de calitate elvetiana.

 • Technogips Pro

  Technogips Pro

  Technogips Pro este un producător lider de plăci de gips-carton, amestecuri de gips-carton și soluții complete de sisteme certificate pentru proiecte de construcții uscate.