Politica de anulare si retur

1.1 Dreptul de anulare a comenzii

Aveti dreptul de a anula comanda , îndeplinind conditiile de mai jos:

1 . Dacă nu este finalizata comanda online ( checkout) , puteți anula procesul apăsând butonul înapoi de pe browser-ul dumneavoastră .

2. În cazul în care ați finalizat comanda online ( checkout ) si ati primit mesajul generat automat pentru confirmarea comenzii dvs.,  puteti anula comanda contancantu-ne in maxim 24 de ore  de la primirea mesajul generat automat pentru confirmarea comenzii dvs.

1.2. Retururi / modificări

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Aveți dreptul de a returna întreaga comanda sau o parte a acesteia în termen de 14 zile calendaristice de la data la care ați primit-o, fără a fi obligați să ne spuneti motivul pentru care doriți să returnați produsele. În acest caz, plătiti doar costurile de transport pentru returnarea produselor.

Dacă motivul returului consta in vicii ale produsului (produs neconform) sau erori de livrare (produsul comandat nu s-a livrat in cantitatea, marimea sau culoarea comandate sau a fost livrat alt produs decat tipul comandat, etc.) costurile de transport pentru retur vor fi suportate de SC PAIS CONSTRUCT DISTRIBUTION S.R.L,  De asemenea, trebuie va asigurati ca returul dvs va ajunge la sediul Paisconstruct in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii comenzii. Retururile ce depasesc acest termen vor fi refuzate.

Pentru a vă exercita dreptul de retur, trebuie să ne contactati folosind una dintre metodele de contact disponibile la http://www.paisconstruct.ro/content/9-cum-cumpar (telefon sau e-mail)

1.2.1 EXCEPȚII LA MATERIALE LEMNOASE

DATORITĂ LEGISLAȚIEI IN VIGOARE ANUMITE PRODUSE CUM AR FI PRODUSELE DE LEMN (CHERESTEA/ETC)  POT FI RETURNATE DOAR LA PRIMIREA COMENZII, NU ESTE POSIBIL SĂ LE RETURNAȚI DUPA UN NUMĂR DE ZILE DATORITA FAPTULUI CA NU SE MAI POATE EMITE CERTIFICAT VERDE DE LA GARDA FORESTIERĂ ȘI ACESTEA NU SE MAI POT REINTRODUCE IN GESTIUNE. 

 

1.3 Conditii de returnare

Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la produsele achizitionate online, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de  la primirea produsului.

Pentru returnarea produselor achizitionate, trebuie sa parcurgeti urmatorii pasi:

1.3.1 Produsul trebuie să fie în aceeasi stare în care l-a primit, împreună cu factura fiscala și etichetele produselor.

1.3.2 Returul produsului va avea loc în termen de maxim 14 zile calendaristice de la data primirii coletului.

1.3.3. Toate produsele returnate vor fi verificare din punct de vedere al calitatii si al respectarii condtiilor de returnare de mai sus.

1.3.4. Recomandarea noastra este sa verificati cu atentie fiecare produs  dupa primirea comenzii dvs., starea și ambalajul acestuia, astfel incat sa ne puteti semnala in timp util eventualele neconformitati .

1.3.5. SC PAIS CONSTRUCT DISTRIBUTION S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza returul respectiv, daca in urma propriilor verificari , returul respectiv nu respecta conditiile de returnare mentionate in prezenta sectiune si in Politica de anulare si retur.

Restituirea valorii produselor returnate

In cazul oricarui retur efectuat cu respectarea tuturor conditiilor detaliate mai sus, contravaloarea produselor returnate va fi rambursata.

Rrestituirea valorii produselor returnate va fi efectuata de catre SC PAIS CONSTRUCT DISTRIBUTION S.R.L. , in termen de 14 zile calendaristice de la primirea returului, prin virament în contul bancar al cumparatorului.